Over ons

Wij zijn Jeffrey van Gelderen en John van Meeteren, jouw gastheren.

Met trots presenteren wij jou de metamorfose van het eeuwenoude Ambtshuis aan het Dorpsplein in Kesteren: omgetoverd tot Bistro & Tapas ’t Ambtshuis met een volledig nieuw concept uniek voor een onvergetelijk avondje uit in een huiselijke sfeer. Bistro & Tapas ’t Ambtshuis serveert voor elk wat wils. Proeven en genieten staan in het middelpunt. Van oude gerechten in een nieuw jasje of van kleine broodjes met allerlei lekkers tijdens de lunch. Vers en huisgemaakt, smaakvol of subtiel van smaak. Gewoon heerlijk genieten voor een eerlijke prijs. Met onze eigen Tapa-menu’s brengen we je een avond lang in mediterrane sfeer. Je proeft in onze menu’s de liefde voor lekker eten en de drive om dat met iedereen te delen.

Tapas en speciale wensen

Smakelijke traditionele tapas of soms heel geraffineerd ‘gecomponeerd’. Waan jezelf Spanje. Waar de hele familie bij elkaar komt en terwijl de kinderen spelen er van allerlei tapas worden klaargemaakt. Om er samen van te genieten met een heerlijk glas wijn. Een droom, die Bistro & Tapas ’t Ambtshuis gaat waarmaken in hartje Kesteren.

Heb je allergieen of speciale wensen? Laat het ons weten! Denk je met heimwee terug aan een heerlijk gerecht dat je gegeten hebt tijdens een fenomenale vakantie? Garnalen met een specifieke marinade, een bijzonder dessert... Onze chef-kok is in voor een uitdaging! Daag ons uit!